Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Automate Vending pentru Aur: Gold-To-Go!

Stim cu totii ca in vremuri de criza e cel mai bine sa investim in lucruri sigure, adica lucruri care nu isi pierd valoarea. Pornind de la scenarii apocaliptice, unele persoane au dat navala sa-si cumpere apa, in timp ce  altele au inceput sa investeasca de zor  in metale pretioase.

TG-Gold-Super-Markt este primul automat vending din lume care vinde aur (da, ati citit bine:  AUR!). Totusi, ca sa il poti vedea la lucru va trebui sa faci o excursie in Germania la aeroportul din Frankfurt. In caz ca vei ajunge acolo candva in viitorul apropiat, si daca se intampla sa treci prin terminalul nr. 1, vei putea sa-ti cumperi 1 gram de aur (in forma unui mini-biscuit)  de la automat cu 39 EUR. Sau pentru 320 EUR iti poti cumpara 10 grame in forma unui lingou in miniatura, sau a unei monede. Fiecare bucata de aur vine insotita de un certificat de autenticitate, iar automatul are conexiune la internet,  facand legatura in permanenta cu baza de date a pietei locale de metale pretioase. Astfel, preturile se actualizeaza automat la fiecare cateva minute. Automatul aplica apoi un adaos de aproximativ 30%, rezultand un pret foarte mare. Dar preturi foarte mari gasim peste tot intr-un aeroport, inclusiv la acele suveniruri kitschoase pe care multa lume le cumpara. Asadar, de ce n-am cumpara si un gram de aur din acel automat vending? Macar asa, ramanem cu o amintire pe care nu o vom uita prea curand :)

Se estimeaza ca vor aparea 500 de automate TG-Gold-Super-Markt pe teritoriul Germaniei in viitorul apropiat. Eu cred ca vor aparea si la noi, la mall. Sunt sigur ca se vor gasi destui  clienti :)

Tags: , , , ,

1 Comentariu

Lasa un comentariu

 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania