Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Automatul vending de la Smart

Exista milioane de automate vending in Japonia care vand tot felul de produse. Totusi, la un moment dat,  cineva a avut ideea de a sugera ca sa poate vinde si altceva. Este vorba de automobile Smart! In interiorul automatului se gaseste un autoturism Smart, si exista si un slot prin care se pot introduce banii (in jur de 15000 EUR). Cand l-am vazut prma oara (prin 2009) mi-am zis ” Foarte tare, frate!”. Desigur, venim cu cateva lamuriri si precizam ca nu este vorba de un automat vending in adevaratul sens al cuvantului, ci de un concept folosit ca si instrument de marketing. Cu toate acestea, reprezinta o extensie interesanta a ideii de “vending creativ” care apare la tot pasul mai ales in tari precum Japonia, iar Smart-ul se incadreaza perfect in acest concept. Ia ganditi-va ce alta masina s-ar fi potrivit in acest cadru, fara ca toata lumea sa-si fi dat seama inca din primul moment ca este vorba doar de o gluma? :)

La simpla apasarea a unui buton (se selecteaza modelul cabrio sau coupe), automatul nu va livra chiar o masina, ci va oferi un tub care contine brosuri cu informatii despre modelele Smart si despre dealerii care le comercializeaza, dar si un sticker pe care sunt reprezentate toate culorile disponibile. Nu-i asa ca e foarte cool? :)
In concluzie, cum ar zice cei de la Smart, “Open your mind!”.

Tags: , ,

Lasa un comentariu

 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania