Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Prezentare

The Vending Point este numele diviziei de operare automate cafea (vending) al companiei Alcor.

Alcor a fost infiintata in anul 1991 si are ca principal obiect de activitate distributia de cafea si echipamente pentru bauturi calde, automate si produse de tip vending.

Incepand din anul 1998, la cererea clientilor, am adus un sistem special pentru prepararea cafelei filtru cu cafea preambalata “Miko pouch pack”, UNIC pe piata din Romania.

Sesizand ca cerintele pietei pentru cafeaua espresso sunt tot mai mari, am completat oferta noastra cu echipamente si produse speciale pentru prepararea acestui tip de cafea, si suntem promotorii celor mai noi si ingeniose sisteme din domeniu

In 2004, in urma interesului crescut al consumatorilor, Alcor intra pe piata automatelor vending  si adreseaza piata cu cele mai noi si mai fiabile automate existente la acel moment. In acelasi an, Alcor devine partener La Spaziale , companie italiana producatoare de expressoare profesionale

In 2005 Alcor stabileste un nou parteneriat cu firma elvetiana M Scaherer AG, unul din cei mai vechi producatori de automate de cafea profesionale din lume, si devine distribuitor exclusiv al acestor echipamente pentru piata din Romania

In anul 2006 Alcor dezvolta un alt parteneriat cu prestigioasa firma germana WMF AG producatoare de expresoare profesionale automate, devenid dealear autorizat in Romania. In acelasi an, Alcor obtine certificarea ISO 9001 care atesta nivelul ridicat al calitatii serviciilor oferite.

In 2007, pentru a-si consolida pozitia in sectorul vending, Alcor devine partener  al companiei FAS International din Italia, companie care produce automate de cafea si bauturi calde si automate vending pentru produse de tip snack & food. Alcor devine unic importator al echipamentelor FAS in Romania.

In 2008 Alcor isi completeaza portofoliul prin semnarea unui acord de parteneriat cu firma Dalla Corte (Italia) care in prezent produce unele dintre cele mai bune si mai inovative expresoare de cafea traditionale din lume, si devine distribuitor exclusiv in Romania.

Incepand din 2008 Alcor isi consolideaza divizia de operare a automatelor de cafea/ vending, reinoindu-si in in mod regulat parcul de aparate, venind in intampinarea clientilor sai cu oferte noi, atractive, si oferind servicii la cel  mai inalt nivel calitativ.

In anul 2009, aceasta divizie se reinventeaza si activeaza sub brandul “The Vending Point – powered by Alcor”. Alcor is propune ca noul brand  “The Vending Point”, sa devina un reper important pentru untilizatorii de automate de cafea si de automate vending in general, identificandu-se, la fel ca si brandul “Alcor”, prin calitatea exceptionala si prin capacitatea de inovatie care stau la baza serviciilor puse la dispozitia clientilor

The Vending Point poate oferi consumatorilor solutii practice, la cele mai bune preturi, cu produse si servicii de calitate. Pentru clientii pretentiosi, ca si pentru cei care trebuie sa se incadreze intr-un anumit buget, indiferent de locatie, de numarul de angajati sau vizitatori, putem oferi solutii optime.

Tot personalul nostru, precum si colaboratorii nostri stiu ca principala noastra preocupare este sa oferim clientilor actuali si celor potentiali produse si servicii de calitate, pentru ca una din devizele noastre este: “Un client multumit = cea mai buna reclama”.

Va multumim ca vizitati site-ul nostru si speram intr-o viitoare colaborare!

Echipa The Vending Point

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania