Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Despre vending (III)

Cateva tipuri de automate vending uzuale

Bomboane si guma de mestecat

Aceste automate vendbulkcollection2ing sunt complet mecanice si vand bomboane, bile saritoare sau capsule cu jucarii. In anumite cazuri, produsele sunt amestecate, si clientul primeste un produs la intamplare, dupa cum are noroc. La majoritatea modelelor, fiecarui tip de produse ii este destinat un compartiment separat, si clientul primeste exact produsul pe care si-l doreste. Aceste automate sunt profitabile datorita adaosului destul de mare care se poate practica la produsele respective. De exemplu, o guma poate fi cumparata cu 10 bani si vanduta prin intermediul automatului cu 50 bani. In plus, gumele si bomboanele au un termen de valabilitate destul de lung, si astfel operarea acestor automate nu necesita prea mult efort. Un alt avantaj este ca aceste automate sunt mult mai ieftine comparativ cu cele de tip snack & food.  Multi dintre cei care opereaza acest tip de automate doneaza un procent din vanzari organizatiilor de caritate, convingandu-i astfel pe propreietarii spatiilor in care functioneaza aceste automate sa nu le perceapa chirie (aceasta este o practica des intalnita mai ales in America).

Automate de tigari

Automatele de tigari functionau mai ales in SUA, dar au devenit din ce in ce mai rare datorita preocuparii pentru prevenirea fumatului juvcig-m[1]enil. Asta deoarece, automatele de tigari stradale puteau fi oricand utilizate de minori. Intre timp, au fost introduse sisteme de control, iar utilizatorii trebuie sa introduca in prealabil un card sau un act de identitate pentru a-si arata varsta. In unele tari precum Germania si Japonia aceste automate sunt foarte des intalnite. Japonia este primul stat unde prevederea legala de a nu vinde tigari minorilor a fost respectata chiar si de automatele care comercializeaza tutun. Astfel, cu ajutorul unei camere video si al unui complicat program de analiza, automatul ii “scaneaza” cumparatorului fata pentru a-i afla varsta. Japonezii ne asigura ca daca oamenii se mai pot insela in privinta intuirii varstei, aparatele nu vor gresi nici macar o data. Inainte de a introduce banii, omul este rugat sa se apropie pentru o analiza amanuntita. Masinaria ii scaneaza trasaturile fetei, ii stabileste varsta si ii vinde tutun doar daca are peste 20 de ani.

Full-line vendingalcor_1+2+3_perspectiva stanga webpage

O companie care isi propune sa promoveze conceptul de “full-line vending“, asa cum este cazul The Vending Point, are posibilitatea de a oferi cilentilor mai multe tipuri de automate (automate de cafea si bauturi calde, automate vending pentru snack & food etc.) care pot vinde o gama variata de produse cum ar fi: sucuri, sandwic-uri, cafea, chips-uri, batoane de ciocolata, alune, salate, fructe etc. Majoritatea acestor automate accepta monede si bancnote si uneori sunt dotate cu sisteme care returneza restul. Bineinteles ca acest lucru reprezinta un avantaj atat pentru comerciant cat si pentru utilizatori. Companiile care dispun de un numar mare de angajati apeleaza la acest concept de ”full-line vending”. Este de la sine inteles ca acei comercianti care reusesc sa ofere solutii cat mai complete au un avantaj competitiv.

Tags: , , , ,

3 Comentarii

  1. Foarte interesant! Vreau si eu!

  2. CONSTANTIN NISTOR

    Cum pot sa iau in custodie un automat de cafea sau in general un automat vending??

  3. va rugam sa completati formularul de contact si veti fi contactat de echipa noastra de vanzari

Lasa un comentariu

 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania