Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

illy la Menfest

illy I-Espresso System prezentat in premiera in cadrul unei expozitii din Romania

Weekend-ul trecut a avut loc la Romexpo prima editie a Menfest, singurul targ si festival dedicat in exclusivitate barbatilor.Competitie, adrenalina, motoare puternice si femei frumoase, bere, muzica, gaming si…cafea, toate acestea au fost parte integranta din Menfest. Din evenimentele importante care s-au desfasurat pe perioada festivalului, mentionam:

- Strong MenFest – competitia  celor mai puternici barbati din Romania;
- Cel Mai Tare din Parcare – Valahu vs. Oncescu, la tras de masini si camioane;
- Finala Campionatului National al Taietorilor de Lemne
- Drift Show – show de drift, pus in scena de piloti profesionisti

Espressoare si capsule de cafea illy pentru birou dar si pentru acasa

Bineinteles, The Vending Point powered by Alcor nu putea lipsi de la un asemenea eveniment, asa incat am organizat acolo un stand nu foarte mare, dar suficient de atractiv incat sa capteze atentia tuturor :)   Intrucat illy este un brand premium, recunoscut pe piata din Romania, iar The Vending Point promoveaza incepand din acest an sistemul I-Espresso (capsule de cafea illy pentru birouri) care pana acum s-a dovedit a fi un real success (pe aceasta cale dorim sa le multumim clientilor nostri) ne-am gandit ca ar fi potrivit sa promovam aceste produse si servicii si in cadrul targului Menfest. Mai mult, am decis sa includem in oferta noastra si produsele pentru uz casnic oferite de illy: Metodo Iperespresso (capsule de cafea  pentru acasa) si espressoarele illy Francis Francis X7.

Liber la cafele!

Timp de trei zile reprezentantii The Vending Point au servit cafea  vizitatorilor expozitiei, au facut numeroase demonstratii utilizand espressoarele illy, au oferit informatii utile despre cele 2 sisteme celor interesati. Printre cei care ne-au vizitat standul si au testat produsele noastre, declarandu-se incantati de calitatea cafelei illy, s-au numarat si persoane foarte cunoscute din lumea sportului si a showbiz-ului, precum: Radu Valahu, Ion Oncescu, Ciprian Sora, Gina Pistol, Daniela Crudu, Radu Pietreanu etc.
Per total,  desi  nu a reusit sa atraga un numar prea impresionant de vizitatori (probabil fiindca se afla abia la prima editie), targul Menfest s-a dovedit a fi un eveniment destul de interesant. In cazul in care nu ati fost acolo, va recomandam sa mergeti la urmatoarea editie care va avea loc anul viitor. Noi vom fi acolo si la anul! :)

Tags: , , , , , , , , ,

Lasa un comentariu

 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania