Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Oferta Illy pentru acasa

Cu sediul in Trieste, Italia, illycaffe produce si comercializeaza un singur amestec de cafea espresso, sub un singur brand, lider al calitatii. Cafeaua illy este disponibila in peste 50.000 dintre cele mai bune restaurante in peste 140 de tari din intreaga lume, servindu-se peste 6 milioane de cesti de espresso illy pe zi. illycaffe cumpara cafeaua verde direct de la cultivatorii de cafea Arabica de cea mai buna calitate datorita parteneriatelor bazate pe crearea de valoare reciproca. illycaffe are colaborari de lunga durata cu cei mai buni cultivatori de cafea – in Brazilia, America Centrala, India si Africa – furnizåndu-le know–how–ul si tehnologia necesara.

“Nicio alta bautura nu transmite o aroma si un gust asa de placut si de neuitat in momentul in care este consumata, cat si dupa 30 de minute, asa cum o face un espresso.”

Ernesto Illy

illycaffe 250 grame

illy la 250 de grame este expresia perfecta a pasiunii pentru frumos si calitate. Cutia din metal, argintie, eleganta, permite protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea. Datorita sistemului inventat si patentat, illy extrage aerul din ambalaj, înlocuindu-l cu un gaz inert, presurizat.  Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni.

illy Filtru 250g macinata (cod 0340)

illy Espresso 250g macinata (cod 0347)

illy Espresso Decofeinizata 250g macinata (cod 0454)

illy Espresso 250g boabe (cod 0455)

ILLYQUORE – Espresso Liqueur

Illyquore are la baza o reteta italieneasca, rezultata din colaborarea a doua companii bine cunoscute – illycaffe si Gruppo Campari. Produsul a castigat cateva premii printre care si premiul “Best Launch” la TFWA in 2008. Illyquore are o gradatie alcoolica de 28% si este unul din cele cateva lichioruri pe baza de cafea cunoscute la nivel international care nu contin arome adaugate si/sau coloranti. Lichiorul este de culoare maron inchis, cu aroma de ciocolata amaruie, cafea si note de cacao. Gustul este initial dulce, dar un pic uscat si cu o usoara nota amaruie. Fiecare sticla contine 120 grame de cafea illy.

Illyquore 0.70L 28% (cod 9922)

I. Espressor Francis Francis Y1

illy espresso pentru acasa

O solutie ideala pentru un espresso perfect!  Doua espressoare din gama FrancisFrancis ce satisfac cele mai variate gusturi, doua design-uri diferite, un singur sistem, Metodo Iperespresso ce permite obtinerea unui singur rezultat: un espresso illy perfect, cu crema densa si persistenta.

I. Design-ul modern si atragator al espressorului FrancisFrancis X7, este creatia cunoscutului arhitect Luca Trazzi. Oprirea automata asigura volumul perfect in ceasca, iar steamerul profesional garanteaza prepararea unui cappuccino delicios.

II. Espressor Francis Francis X7

II. Noul Francis Francis Y1 este o combinatie perfecta de design, tehnologie si functionalitate. Designul garanteaza si simplitatea in folosire: un singur buton de pornire/oprire, un sistem automat de expulzare a capsulelor folosite. Geamul serigrafiat cu floarea “iperespresso”, poate fi folosit ca si suport pentru cesti atat inainte de preparare cat si dupa.  Ambele espressoare functioneaza doar cu capsule Metodo Iperespresso. In interiorul capsulelor Iperespresso gasiti acelasi amestec excelent, din cafea 100% Arabica, identificat in toate produsele illy. Sunt disponibile 3 tipuri diferite de capsule: espresso, espresso lung si espresso fara cofeina.

Capsule Iperespresso

• X7Espressor FrancisFrancis! rosu (cod 6372)

• X7Espressor FrancisFrancis! negru (cod 6424)

• X7Espressor FrancisFrancis! alb (cod 6585)

• Y1Espressor FrancisFrancis! rosu (cod 6614)

illy Metodo Iperespresso 21 capsule (cod 7734)

illy Metodo Iperespresso lung 21 capsule (cod 7754)

illy Metodo Iperespresso Decofeinizata 21 capsule (cod 7746)

illy Art Collection: Tobias Rehberger

Din 1992, illycaffe a prezentat proiectul illy art collection, seturi de cesti espresso al caror design este creat de artisti contemporani. Serii limitate, adevarate opere de arta, care transforma arta de a bea un espresso sau un cappuccino intr-o incredibila experienta ce implica mintea si toate cele cinci simturi. La acest proiect au contribuit peste 70 de artisti, nume mari ale comunitatii internationale artistice – Francis Ford Coppola, Pedro Almodovar, cat si o serie de tinere talente dornice de afirmare: de la Rauschemberg la Koons si de la Kosuth la Rosenquist.

Ultima colectie este creata de Tobias Rehberger – unul dintre artistii de succes ai Germaniei. Renumele si l-a castigat in anii ‘90, lucrarile lui fiind prezente in cadrul Bienalelor de la Venetia, Berlin, Manifesto (Luxemburg), Muzeul de Arta Contemporana din Chicago. A castigat” Leul de Aur” la Bienala de arta vizuala de la Venetia, astfel ajungand sa contribuie la realizarea unui nou set din colectia de cesti illy.

Curbe, dungi, lumini si culori se contopesc si se reflecta pe portelan, creand un efect de camuflaj. Suprafata este adusa la viata printr-o iluzie optica, adaugand un sens puternic de miscare si dinamism experientei estetice a savurarii unui espresso.

illy kit REHBERGER (6 cesti espresso + 6 farfurii) (cod 4354)

illy kit REHBERGER (6 cesti cappuccino + 6 farfurii) (cod 4355)

illy kit REHBERGER (2 cesti espresso + 2 farfurii + 1 cutie cafea 250g) (cod 4360)

Ceaiuri Dammann

Numele Dammann a fost mentionat pentru prima oara in 1692, cånd Regele Louis al 14-lea i-a acordat increderea sa unui domn cu acest nume pentru a vinde, in exclusivitate, ceai in Franta. 230 de ani mai tarziu, in 1925, doi frati mari iubitori de ceai, Robert si Pierre Dammann, au creat compania cunoscuta sub numele de Dammann Frères.  Dupa cel de al doilea razboi mondial, Dammann Frères a avut un mod diferit de abordare a pietei datorita lui Jean Jumeau-Lafond, acesta venind cu ideea de a convinge cele mai faimoase magazine din Franta sa ofere ceai varsat clientilor sai. A fost un adevarat succes, in 5 ani peste 1000 de magazine din Franta au inceput sa-l vanda. Astazi, Dammann este inca condus de familia Jumeau-Lafond.

In 1950, Jean Jumeau-Lafond a creat primele ceaiuri aromate, a dezvoltat amestecuri exclusive care, in timp, au devenit clasice: “Gout Russe Douchka”, “Christmas Tea”, “Jardin Bleu”, “Quatre fruits Rouges”. Ulterior, know-how-ul si calitatea ceaiului au facut din compania Dammann Frères furnizorul oficialal companiei Compagnie Générale Transatlantique (celebra si prestigioasa French Line).

Dedicati inovatiei, in anul 1980 Dammann Frères au creat saculeti de Cristal® – pliculete usoare si transparente care permit frunzelor de ceai sa se mareasca in totalitate, sa infloreasca si sa elibereze aroma. Astazi Gama Dammann contine peste 3200 de sortimente.

I. Cutie cadou “1925” (cod 6070)

Cutie din metal ce contine 4 containere mici de metal negre, fiecare dintre ele cu cate 25g din urmatoarele ceaiuri aromate, clasice, Dammann Frères:

• Gout Rousse Douchka – 25g

• Paul et Virginie – 25g

• Jardin bleu – 25g

• Melange Mysterieux – 25g si un infuzor sub forma de lingurita.

II. Cutie cadou “D.Tube” (cod 4937)

Printre numeroasele creatii Dammann, ce au contribuit la succesul si reputatia companiei de-a lungul anilor, sunt si aceste trei arome de ceaiuri – verde L’oriental (30g) si negre, Gout Russe (30g) si Jardin Bleu (30g). Cutia este din metal, stransa cu doua curele de piele înguste si are si un infuzor.

Cutiile special dedicate Sarbatorilor de Iarna sunt cea mai buna modalitate de a pastra intacte aromele ceaiurilor Dammann.

III. Cutie cadou “1825” (cod 6098)

Cutie din lemn, ce contine 18 sortimente diferite de ceai din gama Dammann Frères. 30 de grame de ceai din cele mai de succes amestecuri, ceai clasic, verde, aromatizat.

• Earl Grey Yin Zhen – 30g

• Gout Russe Douchka – 30g

• L’Oriental – 30g

• Jardin Bleu – 30g

• Quatre Fruits Rouges – 30g

• Touareg – 25g

• Breakfast – 30g

• Ceylan O.P. – 30g

• Darjeeling G.F.O.P. – 30g

• Lapsang Souchong – 30g

• Assam G.F.O.P. – 30g

• Paul et Virginie – 30g

• Vert Yunnan – 30g

• Pomme d’Amour – 30g

• Citrons – 30g

• Soleil Vert – 30g

• Sept Parfums – 30g

• Anichai – 30g

V. Cutie cadou “48 pliculete” (cod 8046)

Cutie de lemn cu 48 de pliculete, din cele mai cunoscute 8 tipuri de ceai. Fiecare pliculet contine 2g ceai.

• Earl Grey

• Coquelicot Gourmand

• Darjeeling

• Breakfast

• Lapsang Souchong

• Yunnan Vert

• The Vert L’oriental

• The Vert a la Menthe

Doriti sa aflati mai multe amanunte? Sunati la (021) 321 68 52 sau completati formularul de mai jos

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania