Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Mmmmm….Pizza!

In lumea de azi exista automate vending pentru orice (sau aproape orice). Asa ca nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut in cadrul expozitiilor de specialitate automate care distribuie pizza. Principiul nu era unul foarte complicat: se alimenteaza automatul cu pizza congelata de diverse tipuri, utilizatorul selectaza una dintre ele, iar pizza este incalzita in cateva secunde de un cuptor cu microunde de mare putere si se serveste . Nu e rau, dar se poate mult mai bine decat atat! Spun asta pentru ca de curand, am dat peste un automat vending de pizza care prepara inclusiv aluatul, si formeaza singur blatul de pizza, pe care apoi il presara cu diverse ingrediente proaspete (la alegere) si il coace la cuptor. Tot procesul dureaza aproape 3 minute. Nu stiu cat de gustoasa este, fiindca nu am incercat-o, dar trebuie sa recunosc ca suna  mult mai tentant decat o banala pizza congelata. Mi-as permite totusi sa le dau o sugestie producatorilor, si anume: sa incerce sa construisca un model nou care sa fie prevazut cu un cuptor cu lemne. Probabil ca va dura mai mult si nu este foarte ecologic, dar sunt convins ca va iesi mult mai buna :)

Poti vedea exact cum functioneaza in clip-ul  de mai jos. Chiar daca nu iti place pizza, cu siguranta o vei aprecia pe  domnisoara care prezinta :)

Tags: , , ,

Lasa un comentariu

 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania