Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Noutati de la FAS

In cadrul expozitiei Venditalia, organizata la Milano, FAS International care este unul dintre cei mai importanti producatori de automate vending din Europa, fiind totodata si partener al Alcor – The Vending Point, a prezentat cateva echipamente noi, si a a atras atentia publicului asupra ultimelor inovatii din sectorul  de vending, unele dintre ele fiind de-a dreptul revolutionare! Va prezentam cateva dintre ele:

Winning!

Inovatia si experienta FAS sunt principalele ingrediente pentru noul automat de cafea si bauturi calde “Winning!”

Noul model de tip “freestanding” are un design deosebit de atractiv si ofera foarte multe avantaje atat pentru operatori cat si pentru end-useri.

Enumeram doar cateva dintre avantajele acestui  automat de cafea:

- iluminare ambientala obtinuta cu ajutorul tehnologiei LED care faciliteaza un consum minim de energie.

- butoane de selectie de tip “touch” iluminate cu LED-uri

- rasnita profesionala ultra-performanta FAS MF1 tip “flat blade”

- display LCD de mari dimensiuni, boiler de 650 cc echipat cu o sonda de temperatura de mare precizie

Disponibilitate: Precizam ca productia penntru acest model de automat va incepe din a 2-a jumatate a lui 2010 si va fi disponibil in Romania spre finele anului atat pentru vanzare (prin Alcor) cat si pentru operare prin divizia The Vending Point.

Just Now

Reprezinta o premiera absoluta pe piata de profil, si a fost creat de FAS pentrua satisface una dintre dorintele dintotdeauna ale utilizatorilor de automate vending: aceea de a consuma produsele selectate la temperatura optima.

Datorita unui tehnologii avansate si a unui sistem  sofisticat, Just Now este echipat nu numai cu o unitate de racire pentru a permite mentinerea produselor la temperatura potrivita, dar si cu un cuptor cu microunde special care poate incalzi produsele (sandwich-uri, croissante, produse de patiserie etc.) intr-un interval de 10 pana la 20 de secunde!

Produsul este incalzit uniform cu ajutorul cuptorului de 800 W. Just Now este ideal pentru a completa serviciile vending mai ales dimineata, atunci cand clientii pot consuma si un croissant sau un sandwich cald pe langa obisnuita cafea.

Disponibilitate: primul trimestru din 2011

Easy 6000

Compania FAS  a luat nastere in 1967, odata cu lansarea propriului automat de tip “drum vending machine” (automat vending cu “discuri”) gratie viziunii fondatorului ei, Antonio Adriani care a reusit sa opereze cele 10 discuri existente cu ajutorul unui mecanism inventat de el. Asta este istorie…intre timp au trecut mai mult de 40 de ani, si FAS prezinta noul model de automat vending cu discuri, cu usi motorizate, display-uri LCD si sistem de iluminare ambientala.

In acest automat vending, fiecare disc este pus in miscare de un motor independent, optimizand astfel operatiile de pozitionare si selectare a produselor. EASY 6000 este automatul vending ideal pentru produsele mai fragile care nu pot fi vandute prin intermediul automatelor vending cu spirale.

Disponibilitate: a 2-a jumatate a lui 2010

Tags: , , , , , ,

2 Comentarii

  1. Astept si alte automate

  2. O sa apara in curand…

Lasa un comentariu

 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania