Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Oferta Speciala

logo_illy

Primeste GRATUIT un expresor pentru a-ti savura cafeaua illy chiar si la birou. Noi iti livram si cafeaua la usa biroului. illy I-Espresso System reprezinta solutia ideala pentru birouri!

Pauza de cafea reprezinta un moment pretios care va ajuta sa va imbunatatiti performantele.

Solutia pe care o ofera illy este un espressor special conceput de specialistii illycaffe pentru birouri, care foloseste in exclusivitate capsulele I-Espresso System. Aceasta solutie, impreuna cu o granulatie perfecta, o doza si o compactare corecta a cafelei garanteaza un espresso perfect cu crema densa si consistenta la fel ca si cel servit in cafenelele illy.

Mitaca Plus SilverPicture5Picture2

Principalele avantaje ale acestui sistem:

  • Accesibil: illy va ofera espressorul gratuit pe perioada utilizarii (in custodie). Noi va livram cafeaua illy la usa biroului.  Dvs. platiti doar cafeaua.
  • Simplu: Acum pentru a obtine un espresso de calitate, nu mai aveti nevoie de expresoare complexe, dotate cu rasnita si alte componente care necesita reglaje si mentenanta in mod frecvent.
  • Economie de timp si cresterea productivitatii: Este bine stiut ca o cana de cafea iti creste energia. Colaboratorii tai nu mai pierd vremea coborand pana jos sa-si cumpere cafeaua. Nici nu mai pierd vremea  pregatind-o. Un expresor in birou iti reduce timpii morti si de inactivitate.
  • Economie de bani: costurile cu achizitionarea unui expresor sunt egale cu zero, timpul alocat aprovizionarii, intretinerii si prepararii cafelei este eliminat in proportie de 99%.
  • Usor de utilizat: Doar prin inserarea unei  capsule, oricine isi poate prepara un espresso perfect, chiar si persoanele care sunt mai putin familiarizate
  • Standarde inalte de igiena: Fiecare capsula este ambalata individual. Nu exista un contact direct intre cafea si partile espresorului, iar operatiunile de curatare sunt reduse la minim.
  • Compact - espressorul usor de folosit, cu o dimensiune perfecta pentru orice tip de spatiu.
  • Eliminati pierderile: Acum nu veti mai arunca cafeaua ramasa nefolosita pe durata concediilor sau a perioadelor de inactivitate.
  • Consum usor de cuantificat: fiecare capsula corespunde unei cafele servite.
  • Calitate deosebita – Veti  putea obtine o cafea excelenta, la fel de cremoasa si gustoasa ca si cea servita in cafenele.

Cat costa ?

Espressorul nu va costa nimic. Noi vi-l oferim GRATIS. Vei plati doar cafeaua pe care noi o vom livra direct direct la sediul tau. Mai mult, atunci cand veti comanda acest sistem, vei primi cadou un set (starter kit) compus din 6 cesti illy. Nimic mai simplu! Gandeste-te ca atat tu cat si colegii din birou veti avea ocazia sa va delectati zilnic cu cafeaua illy, o cafea recunoscuta de toata lumea pentru calitatea sa deosebita!

Doriti sa aflati mai multe amanunte? Sunati la (021) 321 68 52 sau completati formularul de mai jos

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania