Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Solutii

Noi va punem la dispozitie orice tip de echipament…Gratis! Dumneavoastra platiti doar produsele pe care le consumati!

 

Automate de cafea pentru orice tip de locatie

Avem mai multe modele de automate de cafea si de expresoare pentru a va putea satisface cerintele. Alegerea va apartine!

De la un automat de cafea compact precum Perla pana la automate de cafea de mari dimesiuni tip Fashion UP. Chiar si expresoare de mici dimesniuni ideale pentru birouri sau sali de conferinte. Designul estetic al automatelor noastre contribuie cu succes  la crearea unui aspect placut care creaza valoare adaugata, si atrage privirile tuturor!

Acum puteti beneficia de tehnologii de ultima generatie, calitate si eficiente chiar in locatia dvs.!  Alegeti aparatul, alegeti cafeaua, alegeti meniul de bauturi si bucurati-va de rezultate!

Dati click aici pentru mai multe detalii despre automatele de cafea!

Expresoare profesionale de dimensiuni compacte

Poate ca automatele de cafea nu sunt solutia potrivita pentru dumneavoastra. Poate ca in locatia dvs. consumul nu este foarte ridicat, iar spatiul este destul de restrans. Nici o problema! Noi va putem oferi expresoare de mici dimeniuni care sunt ideale in locatii precum birouri, sali de conferinta etc.

Avantajul este ca sunt la fel de flexibile ca si automatele de cafea de mari dimensiuni. Puteti alege dintr-o gama variata de specialitati pe baza de cafea.  Prin simpla apasare a unui buton veti putea prepara bautura dvs. preferata in cateva secunde. Simplu, rapid si eficient!

Dati click aici pentru mai multe detalii despre expresoare!

Automate vending pentru produse de tip snack & food si bauturi racoritoare

Nu-i asa ca v-ati dori sa aveti la indemana un aparat care sa va distribuie sandwich-uri proaspte, salate, deserturi, snacks-uri si bauturi racoritoare? Nu-i asa ca v-ati saturat sa pierdeti timpul deplasandu-va mereu pana la cel mai apropiat supermarket sau chiosc pentru a va cumpara aceste produse? Noi avem soultia potrivita pentru dvs.!

Ca si in cazul automatelor de cafea si bauturi calde, The Vending Point va pune la dispozitie o gama completa de automate vending snack & foood care pot fi configurate pentru a indeplini dorintele fiecarui client in parte.

Exista automate de dimensiuni compacte dar si automate de dimensiuni mari care se pot in cadra perfect in spatiul dvs.! In cazul in care doriti, puteti opta chiar si pentru o linie vending completa (automat vending de tip snack& food + automat de cafea)

Dati click aici pentru mai multe informatii despre aceste automate!

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania