Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Automate de Vending

Avem mai multe modele de automate vending pentru a va putea satisface cerintele. Alegerea va apartine!

Acum puteti beneficia de tehnologii de ultima generatie, calitate si eficiente chiar in locatia dvs.!  Alegeti aparatul, alegeti produsele pe care doriti sa le consumati si bucurati-va de rezultate! Nu uitati ca toate echipamentele pe care vi le punem la dispozitie vi se ofera gratuit, in regim de comodat. Dumneavoastra platiti doar produsele pe care le consumati!

Dati click pe link-urile de mai jos pentru a vedea echipamentele pe care pe care vi le putem pune la dispozitie:

  • FAST 750 FV – un automat vending ideal pentru locatiile cu consum mediu lucreaza numai in conexiune (master-slave) cu un automat de cafea FAS Fashion UP sau cu unul din automatele vending enumerate mai jos.
  • FAST 900 – un automat vending de sine statator cu un design deosebit perfect pentru locatiile cu consum ridicat. Dispune de o singura zona de temperatura, minima fiind de +6 grade Celsius, ceea ce permite pastrarea in conditii optime a bauturilor racoritoare, batoanelor de ciocolata etc.
  • FASTER 900 SA 1T – un automat vending de sine statator cu un design deosebit perfect pentru locatiile cu consum ridicat. Dispune de o singura zona de temperatura, minima fiind de +3 grade Celsius, produselor de tip fresh-food: salate, sandwich-uri etc.
  • FASTER 900 2T - un automat vending de sine statator cu un design atragator. Reprezinta solutia potrivita pentru locatiile cu un consum ridicat. Dispune de 2 zone de temperatura, minima fiind de +3 grade Celsius, ceea ce permite pastrarea in conditii optime a bauturilor racoritoare, batoanelor de ciocolata dar si a produselor de tip fresh-food: salate, sandwich-uri etc.
  • FASTER 900 3T – un automat vending de sine statator cu un design modern. Reprezinta solutia potrivita pentru locatiile cu un consum ridicat. Dispune de 3 zone de temperatura, minima fiind de +3 grade Celsius, ceea ce permite pastrarea in conditii optime a bauturilor racoritoare, batoanelor de ciocolata dar si a produselor de tip fresh-food: salate, sandwich-uri etc.

 

Credeti ca pe langa automatul vending v-ar fi de folos si un automat de cafea?

 

Acum puteti beneficia de tehnologii de ultima generatie, calitate si eficiente chiar in locatia dvs.!  Alegeti aparatul, alegeti cafeaua, alegeti meniul de bauturi si bucurati-va de rezultate! Nu uitati ca toate echipamentele pe care vi le punem la dispozitie vi se ofera gratuit, in regim de comodat. Dumneavoastra platiti doar consumabilele!

Dati click pe link-urile de mai jos pentru a vedea solutiile pe care vi le propunem:

  • FAS Fashion UP – un automat de cafea elegant, ideal pentru locatiile cu consum ridicat
  • FAS Perla HP – un automat cu un design deosebit perfect pentru locatiile cu consum ridicat
  • FAS Perla - un automat de cafea de dimesniuni compacte, si cu un design atragator. Reprezinta solutia potrivita pentru locatiile cu un consum mediu

Nu va puteti decide? Aveti nevoie de mai multe informatii?

Puteti accesa Ghidul Clientului pentru a afla ce trebuie sa stiti. In cazul in care informatiile din ghid nu vi se par suficiente, ne puteti contacta online sau ne puteti suna la (021) 321 68 52 pentru a solicita detalii suplimentare.

Specialistii nostrii din cadrul departamentului Relatii Clienti sunt gata sa va ajute oricand!

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania