Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Shopper Easy 5000 – FAS

Automat De Vending Shopper Easy 5000 - Fas EASY 5000 reprezinta evoultia gamei EASY VEND. In acest automat vending, fiecare disc este pus in miscare de un motor independent, optimizand astfel operatiile de pozitionare si selectare a produselor.
Unitatea de racire este compacta si se poate detasa foarte usor atunci cand este cazul.

Alegeti gama de produse !

Vom configura aparatul in functie de produsele pe care doriti sa le consumati (bauturi racoritoare, sandwich-uri, dulciuri etc.). Va vom ajuta cu sfaturi si sugestii pentru alegerea meniului. De asemenea, pe parcurs vom putea aduce modificari, adaugand produse noi, pentru a evita mentinerea aceluiasi menú pentru o perioada mult prea indelungata. Stim cu totii ca dupa o anumita peritada de timp clientii se asteapta la o schimbare, si de aceea va asiguram ca vom face tot posibilul ca produsele livrate prin intermediul automatelor vending sa fie pe gustul tuturor.

Alegeti modalitatea de plata!

Atunci cand vine vorba de efectuarea platilor, dvs. stabiliti regulile.. Automatele vending pot fi echipate cu cititoare de bancnote, acceptoare de monede si sisteme de plata cashless (carduri magnetice sau jetoane) pentru a facilita platile efectuate de utilizatori.

Detalii tehnice

- temperatura ajustabila (min. +3 C) intr-o incapere unde temperatura poate ajunge pana la 32°C
- capacitate de incarcare: 480 de produse
- mod vending: SHOPPER si/sau FIFO
- compartimente de livrare produs: 10 (cate unul pe fiecare disc) cu deschidere si inchidere automata a usilor (intervalul programabil)
- nr. de discuri: 10, confectionate din otel inoxidabil
- Usa de acces la zona de alimentare cu produse este construita din otel galvanizat anti-coroziv si este izolata de o alta usa interioara din poliuretan. Este prevazuta cu un sistem de inchidere in 3 puncte
- componentele interioare sunt special prevazute pentru a intra in contact cu produsele alimentare
- automatul este dotat cu sisteme anti-efractie
- Sistemele de plata si tastatura sunt pozitionate astfel incat sa permita utilizarea si de catre persoanele cu dizabilitati
- Placa de baza functioneaza cu protocol MDB si Executiv, care permit instalarea acceptoarelor de bancnote, monede cu sau fara sistem de plata a restului, dar si sisteme de plata “cashless”, pregatit pentru protocolul EVA-DTS.
- Multiple posibilitati de programare (programarea pretului la diverse intervale de timp, programarea functionarii sistemului de iluminare etc.)
- display alfanumeric cu posibilitate de programare a mesajelor afisate

- sistem de auto-diagnoza
- 3 variante de alimentare: cu usa principala deschisa(modul obisnuit), sau fiecare disc in parte folosind usile de acces afarente fiecaruia. Posibilitatea de a efectua setari pentru fiecare compartiment in parte astfel incat produsele sa poata fi vandute numai intr-un interval de timp prestabilit.
- Discurile aduc automat produsele in pozitia cu vizibilitate optima
- Sistem electronic de “health control” care stopeaza automat vanzarea produselor care nu au atins temperatura optima pentru consum.
- unitate de racire performanta de dimensiuni reduse cu dezghetare automata controlata de un microprocesor, agent de racire R134a ecologic
- culoare standard : alb (RAL 7035)
- dimensiuni: 1830 x 860 x 760 (mm)
- greutate: 375 kg
- alimentare: 230V – 50Hz

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania