Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

WMF 1000!

Espressor Automat WMF 1000

Primul pas catre lumea specialitatilor pe baza de cafea espresso !

Surprindeţi-vă oaspeţii, clienţii sau propriul personal cu un Espresso italian autentic, un Cappuccino, un Latte Macchiato sau o excelentă Café Crème. Noul automat de cafea „WMF 1000” prepară specialităţile preferate de cafea, cu rapiditate şi prospeţime, doar prin apăsarea unui buton.
Automatul de cafea este recomandat la un consum de pana la până la 60 bauturi pe zi. „WMF 1000” este automatul de cafea ideal pentru o mica cafenea, un bar, în cadrul unei companii şi în zona de birouri, la sala de gimnastică, sau la un salon de relaxare, la coafor sau chiar si in bucătaria de acasa. Într-un cuvânt, poate fi utilizat oriunde se impune servirea unei cafele de calitate profesională şi unde doriţi să puteţi consuma până la 60 de bauturi pe zi.

Espressor Automat WMF 1000 -2

Dispozitiv curgere cafea all-in-one reglabil pe inaltime

Gura furtunului pentru lapte este integrata direct în teava ajustabila pentru înaltime. Nu este nevoie sa mutati cestile.

Tabloul butoanelor
Espressor Automat WMF 1000 -3

Cu un singur buton – totul devine mai simplu. O varietate de bauturi distribuite pe 2 nivele!
Nivelul 1: Espresso, Café Crème, Cappuccino si Latte Macchiato.
Nivelull 2: 2 Espresso, 2 Café Crème, Milky Coffee (Caffè Latte) si 2 Espresso Macchiato. Butonul separat distribuie lapte cald sau spuma de lapte.

Meniu direct

Pe display sunt afisate instructiuni clare pentru o operare cat mai simpla.
Program de spalare automata a sistemului de lapte

Espressor Automat WMF 1000 -4

Acest sistem revolutioneaza procedura obisnuita de spalare, scutindu-va de eforturi suplimentare, datorita unei idei geniale: conectarea furtunului de lapte direcr la dispozitivul de distributie pentru apa calda, si activarea programului de spalare – asta este tot! Utilizand acest program automat, beneficiate de o igienizare rapida, usoara si eficienta a sistemului de lapte!

Insertia manuala
Espressor Automat WMF 1000 -5

Un alt avantaj al acestui aparat, este ca puteti folosi atat cafea boabe (care este macinata cu ajutorul rasnitei incorporate) cat si cafea gata macinata, cu ajutorul dispozitivului pentru insertie manuala. De obicei se foloseste pentru cafeaua macinata decofeinizata.

Grup erogator de cafea professional (detasabil)
Espressor Automat WMF 1000 -6

Cu ajutorul acestui grup de cafea profesional, pre-infuzia devine o functie esentiala care ii confera cafelei o aroma deosebita

Dumneavoastra alegeti meniul de bauturi!

Vom configura aparatul in functie de bauturile pe care doriti sa le consumati. Va vom ajuta cu sfaturi si sugestii pentru alegerea meniului. De asemenea, pe parcurs vom putea aduce modificari, adaugand bauturi noi sau schimband cafeaua utilizata, pentru a evita mentinerea aceluiasi menú pentru o perioada mult prea indelungata. Stim cu totii ca dupa o anumita peritada de timp clientii se asteapta la o schimbare, si de aceea va asiguram ca vom face tot posibilul ca produsele livrate prin intermediul automatelor de cafea sa fie pe gustul tuturor.

Dumneavoastra alegeti brand-ul de cafea!

Noi nu dorim le impunem clientilor ce cafea sa consume, si ni se pare firesc sa le lasam libertatea de a alege ceea ce isi doresc. Din acest motiv, va punem la dispozitie o diversitate de brand-uri cu renume, sortimente de cafea si de bauturi calde desoebite din care puteti alege pentru a va crea un meniu de bauturi personalizat. Vestea si mai buna este ca in orice moment, puteti opta pentru schimbarea acestuia ori de cate ori doriti.

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania