Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

The Vending Point si-a facut blog!

 fireworks

The Vending Point, divizia de operare automate vending a compniei Alcor si-a relansat site-ul de prezentare, dar acum are si un blog!

Prin acest format nou, The Vending Point isi propune sa-si informeze mai bine clientii, oferindu-le o imagine clara, de ansamblu asupra produselor si serviciilor pe care le ofera, precum si sfaturi utile pentru cei care intentioneaza sa utilizeze solutiile vending.

Una dintre noutati, este tocmai  acest blog, prin care dorim sa aducem la cunostiinta publicului larg cat mai multe detalii despre  industria vending, care se afla intr-o continua dezvoltare pe tot mapamondul, dar si in Romania.

Speram ca aceste informatii sa fie deopotriva interesante si utile atat pentru cunoscatori dar si pentru cei mai putin familiarizati cu acest domeniu.

Asadar, va invitam sa vizitati cat mai des site-ul nostru si sa urmariti postarile de pe acest blog!Nu in ultimul rand va invitam sa ne urmariti si pe Facebook, Twitter sau Youtube.

 Va asteptam cu drag!

 

The Vending Point Team

Lasa un comentariu

 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania