Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Automate de Cafea

Avem mai multe modele de automate de cafea si de expresoare pentru a va putea satisface cerintele. Alegerea va apartine!

De la un automat de cafea compact precum Perla pana la automate de cafea de mari dimesiuni tip Fashion UP. Chiar si expresoare de mici dimesniuni ideale pentru birouri sau sali de conferinte. Designul estetic al automatelor noastre contribuie cu succes  la crearea unui aspect placut care creaza valoare adaugata, si atrage privirile tuturor!

Echipamente de ultima generatie de la producatori consacrati

Acum puteti beneficia de tehnologii de ultima generatie, calitate si eficiente chiar in locatia dvs.!  Alegeti aparatul, alegeti cafeaua, alegeti meniul de bauturi si bucurati-va de rezultate!

Posibilitatile multiple si varietatea sunt componente esentiale ale business-ului nostru. Va putem ajuta sa serviti bauturi calde, bauturi racoritoare sau snacks-uri 365 zile/an, 7zile/7 24h/24. De la un singur automat de cafea si bauturi calde pana la o line complet automata vending full-concept, Alcor este gata sa va ofere varianta ideala.

Alegeti aparatul!

Dvs. puteti alege ce tip de aparat doriti in locatia dvs. ! Noi va putem da sfaturi sau sugestii in functie de spatil pe care il aveti la dispozitie si de necestitatile legate de consum .

In cazul in care doriti puteti opta pentru o linie vending completa (Automát. Snack& food + Automat. de cafea)

Alegeti meniul de bauturi !

Vom configura aparatul in functie de bauturile pe care doriti sa le consumati. Va vom ajuta cu sfaturi si sugestii pentru alegerea meniului. De asemenea, pe parcurs vom putea aduce modificari, adaugand bauturi noi sau schimband cafeaua utilizata, pentru a evita mentinerea aceluiasi menú pentru o perioada mult prea indelungata. Stim cu totii ca dupa o anumita peritada de timp clientii se asteapta la o schimbare, si de aceea va asiguram ca vom face tot posibilul ca produsele livrate prin intermediul automatelor de cafea sa fie pe gustul tuturor.

Alegeti modalitatea de plata!

Atunci cand vine vorba de efectuarea platilor, dvs. stabiliti regulile. The Vending Point va ofera posibilitatea de a oferi angajatilor si vizitatorilor dvs., toate bauturile (sau doare o parte din ele) in regim gratuit sau cu plata. Puteti opta pentru varianta in care fiecare client plateste pentru bautura sa, puteti subventiona total sau partial costul acestora, sau puteti face si un mic profit. Automatele pot fi echipate cu cititoare de bancnote, acceptoare de monede si sisteme de plata cashless (carduri magnetice sau jetoane).

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania