Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Automate vending

Ca si in cazul automatelor de cafea si bauturi calde, The Vending Point va pune la dispozitie o gama completa de automate vending snack & food care au fost special priectate pentru a indeplini dorintele fiecarui client in parte.

Exista automate de dimensini compacte dar si automate de dimensiuni mari care se pot in cadra perfect in spatiul dvs.! In cazul in care doriti, puteti opta pentru o linie vending completa (Automát. Snack& food + Automat. de cafea).

Alegeti aparatul!

Dvs. puteti alege ce tip de aparat doriti in locatia dvs. ! Noi va putem da sfaturi sau sugestii in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie si de necestitatile legate de consum .

In cazul in care doriti, puteti opta pentru o linie vending completa (Automát. Snack& food + Automat. de cafea)

Alegeti gama de produse !

Vom configura aparatul in functie de produsele pe care doriti sa le consumati (bauturi racoritoare, sandwich-uri, dulciuri etc.). Va vom ajuta cu sfaturi si sugestii pentru alegerea meniului. De asemenea, pe parcurs vom putea aduce modificari, adaugand produse noi, pentru a evita mentinerea aceluiasi menú pentru o perioada mult prea indelungata. Stim cu totii ca dupa o anumita peritada de timp clientii se asteapta la o schimbare, si de aceea va asiguram ca vom face tot posibilul ca produsele livrate prin intermediul automatelor vending  sa fie pe gustul tuturor.

Alegeti modalitatea de plata!

Atunci cand vine vorba de efectuarea platilor, dvs. stabiliti regulile.. Automatele vending pot fi echipate cu cititoare de bancnote, acceptoare de monede si sisteme de plata cashless (carduri magnetice sau jetoane) pentru a facilita platile efectuate de utilizatori.

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania