Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Cafea si bauturi calde

Un meniu deosebit, alcatuit din bauturi deosebite, care poate fi oricand personalizat!

caffeeconpannaCateva din principalele avantaje care stau la baza conceptului The Vending Point sunt: flexibilitatea, diversitatea si disponibilitatea.

Noi nu dorim le impunem clientilor ce cafea sa consume, si ni se pare firesc sa le lasam libertatea de a alege ceea ce isi doresc. Din acest motiv, va punem la dispozitie o diversitate de brand-uri cu renume, sortimente de cafea si de bauturi calde desoebite din care puteti alege pentru a va crea un meniu de bauturi personalizat. Vestea si mai buna este ca in orice moment, puteti opta pentru schimbarea acestuia ori de cate ori doriti.

Suntem aproape siguri ca nici un alt operator de automate de cafea din Romania nu va poate pune la dispozitie un numar atat de mare de variante din care sa puteti alege. Prin urmare, aceasta este oportunitatea dvs. de a opta pentru varietate. Poate ca astfel veti reusi sa multumiti pe toata lumea. Dvs. ce credeti?

Cafelele din oferta The Vending Point

Illy – Cafeaua illy reprezinta alegerea perfecta pentru cei care apreciaza calitatea desavarsita, gustul si aroma de exceptie oferite de cafeaua espresso proaspat macinate. Aceleasi boabe utilizate de barista profesionisti atunci cand sunteti serviti la o cafenea de lux, sunt acum disponibile si prin intermediul automatelor de cafea in 3 variante: “medium roast”, “dark roast” si decaffinated.

 

Lavazza – un brand-simbol al espresso-ului Italian, o cafea cu traditie de peste un secol. O varietate de blend-uri preparate dupa o reteta unica. Lavazza poate fi solutia potrivita si pentru automatul de cafea amplasat in locatia dvs.

 

Jacobs – o marca binecunoscuta si foarte apreciata de consumatorii din Romania cat si de ceilalti de pe tot mapamondul, este o alegere excelenta pentru clientii care apreciaza cafeaua cu aroma deosebita si este ideala  pentru expresorul dvs de la birou.

Miko – o marca belgiana cu traditie care dateaza inca din anul 1858, mai putin cunoascuta in Romania, dar foarte apreciata in occident, cu un portofoliu impresionant de produse, c, si cu blend-uri dezvoltate special pentru consumatorii din Europa de Est in urma unor studii de specialitate. Miko se adreseaza atat clientilor cu un buget redes dar care nu vor totusi sa faca rabat de la calitate, cat si celor care isi doresc produse de calitate Premium.boabe cafea

Puro – un brand al companiei Miko, este o cafea organica, extrem de apreciata de consumatorii de produse bio. Disponibila in mai multe sortimente, Puro se remarca prin calitatea desavarsita si prin faptul ca este un produs 100% natural.

 

Kimbo – de peste 50 de ani, cafeaua Kimbo ii incanta cu fiecare ocazie pe consumatorii sai. Un gust deosebit, o aroma incofundabila si o traditie napoletana. Astea sunt elementele care definesc marca Kimbo. Dispunand de o gama variata de sortimente, Kimbo este gata sa satisfaca capriciile oricarui client. Acum aveti ocazia de a servi aceasta cafea chiar din automatul amplasat in locatia dvs.

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania