Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Contracte flexibile

Flexibilitatea reprezinta un element-cheie in stabilirea relatiei de colaborare cu clientii nostri. The Vending Point va ofera intodeauna solutia de care a veti nevoie.

Acestea se vor instala gratuit in locatiile dvs. in regim de comodat. In functie de estimarile legate de consum, vom selecta impreuna aparatele potrivite. Dvs. veti plati doar prodúsele.

Puteti opta pentru varianta in care fiecare utilizator plateste pentru bautura sa, sau puteti subventiona total sau partial costul acestora. In functie de conditiile specifice fiecarui client, impreuna cu un reprezenant de vanzari veti agrea tipul de contract care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Pretul bauturilor variaza in functie de brand-ul si sortimentul de cafea pe care il solicitati. In cazul automatelor vending pentru bauturi racoritoare si snacks-uri, pretul acestor produse se situaza la nivelul celor dintr-un mini-market.

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania