Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Costuri

Majoritatea a clientilor care apelmaza pentru prima data la serviciile oferente prin intermediul automatelor de cafea (vending) isi concentreaza atentia asupra costurilor pe fiecare produs in parte si asupra duratei contractului.

The Vending Point va ofera cateva sfaturi utile legate de costuri:

De obicei, clientii care nu sunt foarte familiarizati cu serviciile vending, au tendinta de a-si concentra toata atentia asupra asupra costului/produs, sau asupra duratei contractului. Sigur, acesti factori trebuie luati in calcul, dar trebuie sa tineti cont si de alte aspecte pentru a avea o imagine clara, de ansamblu a costurilor pe care le aveti in prezent.

1. Time is money…

  • Ganditi-va la timpul pierdut de persoanele care isi prepara singuri cafeaua sau sandwich-ul in timp ce sunt la birou. Ganditi-va la timpul pierdut de persoanele care trebuie sa se deplaseze in timpul orelor de program pana la cel mai apropiat chiosc pentru a-si cumpara un suc sau alte produse de care au nevoie. Luati costul mediu pe ora al acestor angajati (salarii, asigurari, beneficii, taxe, impozite etc.) si calculati ce inseamna acest timp pierdut.in bani. Apoi, impartiti aceasta suma la numarul de bauturi/produse consumate si veti constata care este adevaratul cost al acestora.
  • Luati in calcul timpul pierdut de persoanale care se ocupa de logistica, si care trebuie sa procure cafea, lapte zahar si alte produse pentru consum intern dar si pentru protcol. Se intampla uneori sa constate ca un anumit produs tocmai s-a terminat, si trebuie sa efectueze din nou aprovizionarea.
  • Luati in calcul timpul consumat cu spalarea canilor, cestilor, farfuriilor si in general cu curatenia bucatariei.

2. Ingrediente

Luati in calcul ingredientele pe care le cumparati in prezent si impartiti costul acestora la numarul de produse obtinute din acestea.

3. Echipamente

  • Masini de spalat vase, ustensile de bucatarie, cesti, pahare etc. – care este costul anual al acestora?

La toate acestea se mai adauga si elementele intangibile:

  • Corelatia dintre confort si eficienta. Aceste servicii vending pot contribui la starea de confort a angajatilor dvs., iar acestia vor avea mai multa energie.
  • Stim cu totii foarte bine ca mediul in care lucreauntza angajatii, la fel ca si bunastarea lor contribuie decisiv la succesul unei companii. O solutie vending le va demonstra angajatilor ca ii pretuiti.

Calculand adevaratele costuri, puteti face o evaluare corecta. Pentru ca The Vending Point va ofera o bautura calda in mai putin de 30 de secunde,  o bautura racoritoare sau un sandwich in mai putin de 10 secunde, noi credem ca veti avea o surpriza placuta atunci cand veti calcula adevaratul cost al produselor oferite prin intermediul automatelor noastre.

Sunteti gata sa aflati costurile produselor noastre?

Apelati Servicul Relatii Clienti la (021) 321 68 52  sau contactati-ne online si cereti o oferta! 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania