Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Operarea automatelor

Automatele aflate in custodia dumneavoastra vor fi aprovizionate si igienizate in mod constant!

The Vending Point dispune de o echipa de agenti operatori care se ocupa cu succes de alimentarea si intretinerea zilnica a aparatelor aflate in custodia clientilor nostri. Selectia atenta si pregatirea acestora, precum si monitorizarea activitatilor zilnice ne permit sa mentinem un nivel ridicat al calitatii serviciilor noastre.

Agentii nostri operatori si incep programul dimineata devreme pentru a evita deranjul clientilor in tipul orelor de lucru. Toti operatorii sunt angajati in urma unui proces de selectie foarte strict, si urmeaza un program de instruire in cadrul firmei. Totodata, ei devin familiarizati cu procedurile ISO.

Toate echipamentele sunt inspectate periodic!

O parte a personalului nostru calificat se va deplasa la anumite locatii, la intervale de timp regulate pentru a verifica starea aparatelor, si se vor asigura ca standardele de calitate sunt indeplinite, ca automatele sunt curate, bine aprovizionate etc.

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania