Like google earth, Delphi programming language, Atheros ar5001x+ driver xp, Stephen king sub dom pdf, Street fighter alpha mugen characters, The very organized thief pc, Motorola v3i driver installer, 7 zip secure for xp cnet, Samsara 2011 movie, Multiple photos photobucket, The walking dead s04e10 legenda, Yamaha bws repair manual, Alone in the dark crash fix

Venditalia 2010

Saptamana trecuta a avut loc la Milano expozitia internationala de vending – Venditalia 2010. Bineinteles ca reprezentatii Alcor – The Vending Point nu puteau lipsi de la un asemenea eveniment, asa incat ne-am gandit ca ar fi util sa facem un mini-reportaj :)
Cateva cuvinte despre Venditalia: Acest eveniment care are loc o data la 2 ani reuseste sa adune intr-un interval de 4 zile, pe o suprafata de 20.000 mp, 270 de expozanti din 14 tari diferite, 14.000 de vizitatori din care aproape jumatate provin din afara Italiei si nu mai putin de 60 de publicatii (ziare, reviste etc.) acreditate din care 10 sunt straine.
Enumeram doar cateva din categoriile de produse prezentate: automate vending pentru macare si bautura, automate vending pentru produse non-food, automate vending semi-automate si manuale, dispensere de apa, automate de cafea, produse si ingrediente pentru prepararea bauturilor calde, dulcuiuri, snacks-uri, mancare proaspata, sisteme de plata etc.

Si acum, putina istorie: in 1979 a avut loc la Genoa prima MIDA (Mostra Italiana della Distributzione Automatica (Expozitia Italiana de Distribuitoare Automate). in 1985, al 4-lea eveniment MIDA se muta la Milano la Expo Commercio e Industria. In 1997, CONFIDA si  ANIDA (asociatii italiene de distributie automatica) infiinteaza Venditalia Servizi. In 1998 prima si cea mai mare expoZitie  de vending din Europa – Venditalia are loc la Genoa. In 2004 Venditalia este recunoscut ca targ international. Incepand cu 2006, evenimentul se muta de la Genoa la Milano.

Venditalia 2010  a fost  planificata să aiba loc la inceputul redresarii economice, cand analistii estimau ca investitiile si consumul se vor relua, reprezentand o mare oportunitate pentru acei expozanti, care sunt gata să identifice o poziţie profitabila pentru ei insisi în piata. Marco Monaco, preşedinte al Venditalia 2010, a subliniat: “Nu exista nici o provocare fără o criza, prin urmare, acest an se va dovedi cu siguranţă util în regandirea strategiilor noastre de afaceri, gasirea si promovarea de noi produse.”

Pentru expozanti, Venditalia este un instrument nemaipomenit de promovare şi comunicare casetă de prezentare, unde pot stabili contacte cu clientii si cu piata, in general.

Cei mai importanti jucatori de pe piata s-au adunat la Venditalia 2010 ca sa poata concentra intr-un spatiu unic, in termen de cateva zile, o serie de obiective cum ar fi: proiectia imaginii companiei lor, prezentarea unor noi strategii, intalniri cu clientii, prezentari de produse, analize de piata si de suport de vanzari.

5 Comentarii

  1. Ar merge un slide aici :D

  2. care va fi urmatorul targ international si unde se va tine acesta

    va multumesc

  3. @zoltan: urmatorul targ international va fi in 2011 in Germania la Koln . Se numeste EU Vend. Pentru mai multe detalii: http://www.euvend.com/
    De asemenea, anul acesta vom avea primul targ de profil din Romania – Vending Expo care se va tine intre 1-3 noiembrie in Bucuresti la Romexpo: http://www.vendingexpo.ro The Vending Point va fi acolo. Va asteptam cu drag!

  4. @Ionut: asa e…ne gandim si la varianta asta pe viitor :)

Lasa un comentariu

 

Recomandari

Un serviciu excelent asigurat de profesionisti adevarati. Il recomand cu incredere!

Carmen Niculae, Sales Manager – Centric InOne Romania